miércoles, 6 de abril de 2011

10 MILIONS D'INVITACIONS FALSES CIRCULEN PER FACEBOOK!

Una xarxa de ciberdelinqüents ha enviat una falsa invitació a deu milions d'usuaris de Facebook per realitzar una enquesta per la qual obtenen beneficis.
Es tracta del famós "¿Qui t'ha bloquejat de la seva llista d'amics?" que esta acceptada per 165.000 persones mentre que 10,3 milions s'ho estan pensant. 
Quan li dones a more info entres a la pàgina on ells volen que entrin i dins d'aquesta pagina hi ha  l'enquesta o concursos en línia, dissenyats perquè els ciberdelinqüents guanyin diners.En alguns casos, també se'ls demana als usuaris un número de mòbil que després inscriuen en un servei de "tarifació addicional".
La pàgina de facebook aconsella que no acceptem sol·licituds d'aquest tipus.
 
  

UNA EXPERIÈNCIA A LA VIQUIPÈDIA

Primer de tot ens hem registrat a la pàgina web http://ca.wikipedia.org/wiki/Portada  el meu nom d'usuari es: andreahidalgo8 .
Teniem que crear i modificar articles de la viquipèdia i he creat dos articles de dos dels meus cantants preferits que són:Mario Gómez Jefferson i Natalia Rodríguez Gallego.
 Primer haviem de buscar si d'aquesta persona ja hi havia un article fet,i si no hi estava fet li tenies que donar a:Creeu la pàgina «.....» en aquest wiki!
Quan li donem al enllaç es posa una pagina web com si fos un word per escriure posar-li fotos més informació.
Un cop acabat el teu article has de donar-li a guardar i se't queda guardat aquest article,si vols modificar-lo auries de tornar-hi a entrar en l'article que ja t'apareix el nom i donar-li a modificar i tornar a escriure el que vulguis modificar-lo.
Els meus articles són:
http://ca.wikipedia.org/wiki/Mario_G%C3%B3mez_Jefferson
http://ca.wikipedia.org/wiki/Natalia_rodr%C3%ADguez_gallego